KANARIEÖARNA MAGAZINE

ALLT DU BEHÖVER VETA OM KANARIEÖARNA

Om tidningen

I dag reser vi på semester till alla världens hörn och därmed kan vi få sol och bad under hela året. Men ett resmål som alltid erbjudit detta och som faktiskt inte ligger långt borta för oss skandinaver är Kanarieöarna. Kanarieöarna är ett populärt resmål och det finns flera anledningar till det. Dels är det närmsta resmålet under vinterhalvåret för sol och värme från Europa och dels är där mycket att se och uppleva. Kanarieöarna består av många öar, så de som tillbringat sin semester på en eller ett par av de mer kända öarna har fortfarande mycket att upptäcka. Man kan resa och bo på en ö men göra utflykter till andra. Det även många som ser sig om efter ett eget boende i solen och en lägenhet eller ett hus på Kanarieöarna kan utnyttjas för sommarsemester året runt.

Tidningen

Kanarieöarna Magazine startade år 2013 och har sedan dess kommit ut med fyra nummer per år. Nummer 1-2019 är den sista tidningen som kommer ut, i varje fall den närmsta tiden. På förlaget har vi valt att upphöra med den tryckta upplagan.

Framtiden

Om Kanarieöarna Magazine kommer att starta igen som tryckt tidning vet vi inte i dag. Skulle så ske kommer det information här på sidan. Vår sajt www.canarieoarna.com fortsätter som vanligt och vi kommer att rapportera om en hel del från öarna här i stället. Bland annat blir det återkommande reportage på webben om fastighetsmarknaden på Kanarieöarna, då detta varit en del i tidningen som engagerat många läsare.

Chat

Vi startar även en chatt här på sajten. På den kan alla som vill lägga in inlägg som har med Kanarieöarna att göra. Det kan vara förfrågningar om utflyktsmål eller boende. Erfarenheter av olika slag. Tips till andra som reser till Kanarieöarna och allt möjligt annat som har med ögruppen att göra. Ni kan vara anonym eller uppge ert namn i chatten, valet är ditt. Söker ni kontakt av olika slag är det ju en fördel att ni uppger er rätta identitet med kontaktuppgifter.

Chat

hyrabilspanien.se

Annonsera på webbsidan

Prislista banners på www.canarieoarna.com

  • Banner mitt på sidan 1110x110pixlar
    Pris per månad: 995 SEK / €105

Annonsera i magazinet

annonspriser